03. 03. 2014.

Recap : January & February '14

Danas vam donosim prvu, ovogodišnju rekapitulaciju mojih kombinacija iz minula dva mjeseca. Januar i februar sam objedinila u jedan post, budući da nisam bila mnogo vrijedna (shame on me). 
Razlog tome je blaga prezasićenost blogerskim "poslom". Vidim da se u blogerskim krugovima, u zadnje vrijeme dosta priča na tu temu, pa da i ja dam svoju odu tome. :)
Naime, kad sam ušla u blogosferu, nisam ni znala da mogu imati materijalne koristi od svog hobija. Moj cilj je bio podijeliti svoje neke ideje, vizije, na kraju i same fotografije mojih kombinacija s ljudima, jer je moda ono što me oduvijek ispunjavalo. Od svog hobija sam uspjela izvući neku, za blogere, generalno, minimalnu materijanu korist. Uvijek se neizmjerno obradujem novom žutom papiriću koji mi poštar donese na vrata. Nekad taj papirić znači savršen komad odjeće ili nakita, a nekada, iskreno, i pravo pravcato smeže. Mislim da kolege blogeri, tačno, znaju o čemu pričam. :). I ovo je super, ali mnogo divnije i bitnije jeste ono nematerijano što mi je blog donio : divna nova iskustva, prijatelje, poznanike, ali i jedan vid obrazovanja. Dakle,nije bilo uzaludno tipkati svih ovih 300 postova, koji su već iza mene. :)
Ali...ja nisam neko ko se može predugo potpuno fokusirati na jednu te istu stvar,pa je i FTWD takav slučaj. Jednostavno ne osjećam više onu strast koju sam osjećala ranije, pri stvaranju i pisanju svakog posta. Jaaako često se uhvatim, u poslednje vrijeme, da mi je mrsko slikati se ili krenem napisati post i odustanem u pola posla.
 Zato rjedje postujem. Tako će ostati i u buduće, sve dok ponovo ne osjetim potrebu da se više posvetim blogu ili dok ne odlučim da ga potpuno zatvorim.







Do čitanja,
Bisou,bisou...
Vaša D.

Broj komentara: 6:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...