22. 05. 2013.

Urban feminine by Vis a Vis

Već ste u prethodnim postovima,ovdje i ovdje,mogli čitati o mom mini putovanju u Sarajevo. Bila su to dva predivna dana.
U opis riječi "dva predivna dana" sam naravno uklopila i cunjanje po radnjama. Prva destinacija je bila baš Vis a Vis prodavnica. Nikada ranije nisam bila kod njih,ali sam nedavno čitala Minelin post  i zainteresovala me je njihova ponuda.
Kad sam ušla u radnju,na prvu,oduševio me je ambijent. Jako moderan i sofisticiran prostor,gdje će svaka urbana,mlada žena naći nešto za sebe. U ponudi su savršeni komadi,koji ističu ženstvenost,ali istovremeno odišu i osobnošću. Poseban dojam na mene ostavile su torbe.


U medjuvremenu,moje drage blogerke Minela i Naida su snimile fotke u Vis a Vis radnji. Šta su to lijepo iskombinirale iz njihove ponude,donose vam sledeće fotke. :)





Jako mi je drago da, napokon, blogeri reklamiraju neke brendove i u našoj državi. Palac gore za Vis a Vis i za divne dame u njihovim kombinacijama. Čini mi se da nisu mogli napraviti bolji izbor od Minele i Naide. Njihov stil i ponuda Vis a Vis radnje se stilski baš poklapaju - njih dvije su prave urbane mlade dame.

Ne mogu,a da ne izdvojim favorite :). To su,svakako, Naidina kombinacija plavih sandala i bijele haljinice i Minelina bijela haljina sa bež cipelama. Izgleda da imam novu opsesiju - bijele haljine :).



Uskoro nastavak serije postova iz Sarajeva...Stay tuned! :)

Do čitanja,
Bisou,bisou...
vaša D.

3 komentara:

  1. Nisam čula za njih, ali iz priloženog mogu zaključiti da zaista ima interesantnih stvari! I naravno svaka čast za ove divne dame

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako sam propustila ovaj post :o divno si nas obje predstavila <3 hvalaaa :*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...