30. 06. 2012.

Big New In! :)

Sad evo gledam sve ove fotke i kontam kako živim u zabludi! U jednom mmomentu mi se ova riječ "zabluda" učini pregruba,ali onda u sledećem momentu skontam da uopšte nije. :)... Posle grube procjene,u onu pravu se ne želim ni upuštati i vidjeti kolko sam,ustvari,para potrošila u zadnjih 20-tak dana...:)... Da me prije ovoga neko pitao kolko sam potrošila,rekla bih mu možda trećinu cifre...kako bih se prevarila...:)... Lijepo moja mama kaže,pare da svako pravi kod svoje kuće,ne bi nam bilo dovoljno..:)...
Osim "dopune za ormar",kupila sam još svašta nešto... 

Za početak "dopuna za kozmetičku torbicu"...:)





Što se tiče svih ovih proizvoda,jedino čime nisam zadovoljna je Balein losion za samotamnjenje. Ranije sam imala iskustva s ovom vrstom proizvoda i bila sam oduševljena,ali,konkretno ovaj losion,ostavlja žute mrlje,ako samo jednom,posle tuširanja,preskočite mazanje,tako da ga ni u kom slučaju ne preporučujem.
Proizvod koji je ostavio najbolji utusak na mene jeste Manhattan-ov Clear face kameni puder. Savršen je.
Korektore još nisam isprobala,ali imam osjećaj da su sasvim ok.




Narandžaste sandale su s buvljaka,obučene par puta,skoro nove. Izuzetan ulov! Ovim drugim,ravnim,sandalicama ni pod jednim uglom nisam uspjela,aparatom,uloviti realnu boju. Ovdje izgledaju Barbie-roza,a nisu. Više vuku na neku breskvastu nijansu. Svejedno,vidjećete to u nekom od narednih outfit postova. :)


Retro aktovka me oduševila. Mislim da mi je bila sudjena,jer sam je s 10m snimila pri dnu kamare,na buvljaku. :)... Malo oštećenje na ručkama se nije ispirječilo medju nama. :)...


U poslednje vrijeme sam,blago,opsjednuta sovama,pa je valjda jasno da ovu krasoticu nisam mogla ostaviti u radnji. Još jedna opsesija su mi,u poslednje vrijeme,popularni ombre nokti! Već sam ih isprobala u svim varijantama.Pravi ljetni hit!


Dok sam išla u srednju školu,da mi je neko rekao da ću kupovati knjige,rekla bih mu je da je lud. Ali to se promijenilo i moram vam reći da mi je drago što jeste. Sad stalno imam nove prohtjeve,stalno se pojavljuju neki željeni naslovi i popunjavaju spisak. Ove tri sam dugo tražila i paf! Sve tri sam ih našla na nekom mini sajmu knjiga u Tuzli,za koji nisam ni znala da postoji. Sreća pa nisam imala više para u novčaniku,inače bi opustošila onaj savršeni štand sa savršenom ponudom belatristike.

Još jedan slatkiš za osvježenje nakon shopinga...:)...


Sad žurim na bus za Tuzlu,čeka me Čola....:)...Bisou bisou...
Vaša D.

4 komentara:

  1. Senkama i narandžastim sandalama sam oduševljena!!!!!
    a tvoja mama je definitivno u pravu, para nikad dosta :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Super su ti nalazi na buvljaku! Stvarno imaš sreće i oko za naći stvar.
    Btw, super mi je novi header

    OdgovoriIzbriši
  3. Love your pair of shoes in orange color! are amazing! :)
    hope you have a great sunday...+
    xoxo

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...