10. 12. 2011.

Bakina torbica!!

Evo mene sa novim outfitom i istim dosadnim slikama...Skupljam hrabrost za naslikavanje po ulici,pa su još uvijek dosadne :)...:$...
Postoji nešto što je karakteristično za današnji outfit..:)...Kožna torbica koju vidite,me je oduševila kad sam je vidjela...u shoping bag-u moje bake :)...Da,da,dobro se pročitali...kod bake! :)...Ona je inače svjetska žena,tak da ne iznenadjuje da nosi torbice koje su veoma moderne...:)... Kupila si je ovu nedavno,ali joj je bila premala,nije joj mogao stati novčanik i futrola s pasošem u nju..:O..,pa je odustala,a ja sam je objeručke prihvatila.:). Mislim da ću je jaaako puno nositi.Sigurna sam da ćete je vidjeti u jos X postova...do tada,uživajte u bakinoj torbici i ostatku outfita. Vaša D.







Broj komentara: 5:

  1. Baka sa stilom <3

    Tornica je jednostavna, ali lijepa... mislim da ide uz sve ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijep dzemper i ako ne preferiram ljubicasto :) A svaka cast za baku bas je moderna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lijepa torbica, zna baka izabrati :))
    Što se tiče slika, i moje su većinom slikane kod kuće, a trenutno nemam aparat, pa im je i kvaliteta loša, mada ja čim ugrabim priliku slikam se vani... Tako da nema potrebe da skupljaš hrabrost, aparat u ruke, pravac van i uživaaaaj!!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Hehe super je kad nadjes nesto u bakinim/maminim ormaru! Ja sam cak nasla i par super komada kod djeda :D Slatka torbica!

    OdgovoriIzbriši
  5. great look, love your boots!!
    Merry Christmas and happy new year!
    regards :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...