02. 12. 2013.

Recap : November '13


Novembar je bio divan mjesec. Gledajući s meterološkog aspekta,pružio nam je ono što je malo koji novembar do sad : mnogo sunca i lijepih dana. Na privatnom planu, za mene je novembar bio mjesec rezova i novih početaka. Znate kako kažu,svaki početak je težak,ali uvijek nosi nadu za bolje sutra. Tako je i kod mene, u ovom slučaju. Ostao mi je, samo, prostor da se veselim decembru i svemu što će mi donijeti. Ipak je decembar mjesec praznika i party-ja (jeste da je i mjesec ispitnih rokova,al' progledaću im kroz prste i ne dam da mi pokvare decembar:)). 

Budući da je novembar bio darežljiv kada je u pitanju sunčano vrijeme,mnogo sam vremena provodila vani. Kada sunce zadje,družila sam se s knjigom,donosila odluke... Samim tim, nisam bila vrijedna blogerica...Shame on me..:$. U novembru sam objavila samo tri outfit posta, ali sam ostvarila nekoliko saradnji, pa se nekako mogu izvući...:)




Kraj novembra nas je počastio prvim snijegom i pokazao nam da je zima,definitivno,tu. Nisam oduševljena,ali ne mogu protiv prirode,iako bi sada ležala na nekoj plaži,ispijala koktel i gledala slike na snijegu,na FB i Instagram profilima mojih prijatelja. :)

Još mi je ostalo da vam kažem 
Happy December! :)

Do čitanja,
Bisou,bisou...
Vaša D.

Broj komentara: 10:

  1. imamo isti kaputt,ovaj zadnji outfit mi je super skroz :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Cool style baby! You have good taste!
    How much snow??? WOW
    Bisou

    Viky --- MySecretFashionPoison

    OdgovoriIzbriši
  3. lovely december
    xx
    ajnira.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Toliko razlicito, a tako dobro ti sve pristaje, zena zna ;)
    Ljubim :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Daco bas napredujes! Moj favorit 1.outfit!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Treci je definitivno moj favorit <3 Ocekujem vise postova u decembru :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...