31. 12. 2013.

Recap: 2013

Dok sam udarila dlanom od dlan, 2013. godina je, evo, na samom kraju. Sitno broji do nove, 2014., koja bi, po default-u, trebala biti bolja i sretnija od prethodne. 
Inače sam veliki fan novogodišnjeg ludila, kako same najludje noći u godini, tako i kompletne praznične euforije. Božićni praznici mi uvijek, nekako, dodju kao generalna proba i onda glavni nastup slijedi 31.12. naveče. 
Znam da ljudi s vremenom sve manje važnosti pridaju novogodišnjoj noći, ali kod mene se ništa nije promijenilo, do danas. Podjednako sam se radovala slavlju onda kada sam s roditeljima, obučena u najljepše haljinice, išla u goste ili ih dočekivala u našem domu, onda kada sam prvi put slavila Novu godinu s drugaricama, i evo sad, sa svoja 23 ljeta. Pored mog rodjendana (iako neko ne bi, ja svoj rodjendan svrstavam u praznike::)), Nova godina je moj omiljeni praznik i tačka! :)
Evo, nekih 10-tak sati prije ludila, kod mene je sve spremno, obavljena sva kupovina, sve osmišljeno, dogovoreno, samo se čeka da istekne ovih 10h. :)
Današnji dan je posvećen dočeku Nove godine, tako da je ova 2013. skoro otkucala svoje. Ja je 31.12., već, ostavljam iza sebe i gledam naprijed. 
Rekli su da će 2013. biti nesretna zbog ozloglašenog broja 13, ali meni nije bila takva. Kao i svaka druga do sada, i ona je bila puna lijepih i manje lijepih dogadjaja, ali mislim da ću je pamtiti više po lijepim stvarima. 
Kada je blog u pitanju, 2013.godina mi je donijela samo zadovoljstvo u vidu novih poznanstava, saradnji, te divnog Fashionbloger.ba takmičenja. 
Ono zbog čega moj blog postoji jeste moda i moje kombinacije. Pred vama je rekapitulacija 2013.godine kroz fotke svih mojih outfit-a. 
Nadam se da ćete me i u 2014. čitati i pratiti,a ja ću se potruditi da vam zahvalim tako što ću biti bolja.

SRETNU NOVU GODINU I NAJLUDJI PROVOD NA DOČEKU VAM ŽELIM! :)


Moji lični favoriti...:$...









P.S. Ako želite da uporedite moje kombinacije iz 2012. godine sa ovogodišnjim,
Recap 2012 možete pronaći ovdje :)

P.P.S. Objavu pobjednika u novogodišnjem giveaway-u ću prolongirati za posle Nove godine.

Do čitanja i do 2014.,
Bisou,bisou...
Vaša D.


Broj komentara: 5:

  1. Ljepotica moja vesela, divna si bila, i u Novoj ti zelim jos mnogo lijepih outfita i sve najljepse :*****

    OdgovoriIzbriši
  2. volim Recap postove. Zelim ti sretnu novu godinu i sve naj naj :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve kombinacije su mi predivne, ali mi je favorit drugi kolaž druga kombinacija!
    Sve najljepše ti želim u novoj godini i da bude još ovako dobrih kombinacija koje ćeš dijeliti s nama <3

    OdgovoriIzbriši
  4. uvjek nadjem nesto sto mi se svidja kod tebe <3

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...