09. 07. 2013.

Fashion Bloger takmičenje - Stage



Kao što obećah u jučerašnjem postu, izvještaj sa Fashion Bloger takmičenja je tu. Danas ćemo o zvaničnim informacijama, o pobjednici, žiriju,organizatorima, a sutra se javljam iz backstage-a i prenosim svoje lične utiske.

Naime, takmičenje je održano u subotu, u shopping centru Alta u Sarajevu. Za odličnu organizaciju je bila zadužena agencija Altermedia, a PR eventa je bila naša draga Minela

Od 72 prijavljena takmičara,nas 12 je ušlo u finale i dobilo priliku da se borimo za nagradu od 1000 KM. 
"Borba" je krenula oko 12 sati,kada smo se bacili u potragu za savršenim kombinacijama,koje smo pokazali na završnoj reviji. Prošli smo 5 radnja u svojoj potrazi, i to MangoParfoisLCWaikikiCity Fashion Jewellery i Deichmann. Tri kombinacije, na temu : Casual, Lude 80-te i Groznica subotnje večeri, su bile izabrane za sat vremena, nakon čega su uslijedile probe, šminkanje, friziranje i neizostavno blogersko čavrljanje. Ne mogu, a da ne spomenem odličnog šminkera Adija, djevojke iz Frizerskog salona Touch i Farmasi kozmetiku, koji su bili zaduženi za šminku i frizure. 
Kako se približavao početak revije u 18:30, trema je sve više rasla, budući da smo svi totalni amateri na tom polju.
I napokon, voditelj je počeo čitati naša imena...koljena klecaju i penjemo se prema pisti. Probijamo led prvom kombinacijom i sve postaje lakše :). Prošetali smo sve naše kombinacije i ostavili "strašnom" žiriju da odluči ko je najbolji. 
Žiri, koji su sačinjavale blogerice sa Fashionbloger.ba portala ,te bh dizajneri, su donijeli odluku, prema kojoj je pobjedu i nagradu od 1000 KM osvojila Ajla Hodžić,vlasnica bloga Me petite. Zasluženo zaista. Ajla je jedno jedinstveno i jaaaako stylish biće.  Drugo mjesto je osvojila Ilda Hadžić,a treće Sladjana Stevanović
Pobjednici,drugoplasiranoj i trećeplasiranoj iskrene čestitke.

Kako je to sve izgledalo,pogledajte u galeriji ispod....


 Moj odgovor na zadane zadatke...

Casual
Lude 80-ze


Groznica subotnje večeri

..a Sladja,Ilda i Ajla su to uradile ovako...




Strašni sud Fashin Bloger takmičenja :D :D
Svi takmičari na jednom mjestu
Kao što sam već napisala,sutra se "čujemo" iz backstage-a. Sutra više o dešavanjma iza scene,utiscima,susretu s blogericama i svim ostalim sitnicama,koje su ovo takmičenje pretvorile u jedno predivno iskustvo.

Do čitanja,
Bisou,bisou...
Vaša D.

Broj komentara: 11:

  1. Divne divne divne samo to ponavljam ali sta cu kad je istina..Ljubim teeee :****

    OdgovoriIzbriši
  2. Fantasticno! Ovih dana uzivam samo u ovim postovima...osvjezenje za oci !Bravo cure :*

    OdgovoriIzbriši
  3. <33
    Mislim da će sljedeći post biti bolji. Jedva čekam :D
    Šaljem ti jedan veliki :*

    OdgovoriIzbriši
  4. jedno veliko BRAVO za sve tvoje kombinacije :)))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...