25. 05. 2013.

New In

Pred vama je poslednji post,koji ima ikakve veze s mojom nedavnom posjetom Sarajevu. 
Šlag za kraj - shoping haul. :)
Ustvari,uopšte nisam kupila mnogo stvari,niti sve što sam planirala. Tražila sam haljine za ljeto,majice s printom i torbu. Mislim,to je ono što je bio cilj,ali...:).. 
Udjem u Azel France i zaljubim se u gumene čizme. Svakako da nisu bile na spisku,ali sam dosta dugo tražila neki zanimljiv model i ove su bile moja sudbina :).


Kao što rekoh,haljine su bile na spisku i uspjela sam uloviti dvije,jednu u New Yorker-u i jednu u Haris Export-u.I dalje sam u potrazi za ljetnim haljinicama svih dezena i boja.



Jedva čekam da ove kiše odu kući:) i da mogu nositi svoje nove haljinice na gole noge i na sandalice...:)...

Mislim da sve žene kad idu u shoping kupe i neke stvarčice koje su totalno nepotrebne,ali su neodoljive i jeftine i baš ih je šteta ostaviti u radnji. :) Takav slučaj su moje naočale s Baščaršije,četrnaesti par, po redu, u mojoj skromnoj kolekciji :)


Što se tiče shoppinga,uspjela sam obići jako malo. Bila sam u shoping centru "Alta" i uspjela sam pretresti radnje u Ferhadiji i okolini. Neprežaljen mi je "Merkur" na Otoci, Importane centar i Robot,ali se nadam ponovnoj posjeti Sarajevu uskoro. Zato štedim novčeke i nadam se boljem ulovu sledeći put. :)

Do čitanja,
Bisou,bisou...
Vaša D.

Broj komentara: 7:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...