06. 02. 2013.

Sheinside.com

Danas vam predstavljam Sheinside.com online store. Nakon samo nekoliko pogleda na site,čini mi se da će Sheinside.com biti jedno od omiljenih mjesta online kupovine.
Da kažem par riječi o samoj trgovini... Sheinside je osnovan 2008. godine,sa sjedištem u Kini. Njihova ideja vodilja je da kupcima ponude trendove sa ulica metropola po prihvatljivim cijenama. Moram priznati da uspiješno realiziraju svoju ideju.
Kada je riječ o načinima plaćanja,nude čak četiri načina i to putem PayPal sistema, kreditne kartice, Western Union-a i Wire transfer-a. Dakle,ne postoje izgovori da se ne "bacite" na pregledanje njihove ponude i izaberete nešto za sebe. :)
I ponuda Sheinside.com site-a je raznolika. Nude haljine,džempere,kapute,nakit i još mnogo toga,što ćete pronaći ako posjetite njihov site. (a ne vjerujem da već niste:) )
Ja sam svoje favorite sortirala prema stilovima i aktuelnim trendovima...Pa da pogledamo šta sam izdvojila za vas...:)







Nadam se da vam se dopadaju moji favoriti i da ćete uskoro pronaći svoje,koji će zauzeti svoja mjesta u vašim ormarima...
Do čitanja...
Bisou,bisou...
Vaša D.

4 komentara:

  1. Ima bas interesantnih stvarcica! Svidja mi se bez, cipkana haljina. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Stvari su super, ali su dosta skupe.. Moje mišljenje je da se na drugim stranicama mogu naći iste stvari po dosta jeftinijim cijenama :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Uf uf uf! Ne znam sta bih pre odabrala!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...