09. 11. 2012.

Rock'n'military

Rock style u crnoj boji,koži i lancima,a military u karaterističnoj maslinastoj boji. 
Džemper ste mogli vidjeti u prošlom postu...Moram vam priznati da je super za kombiniranje,jako je udoban i relativno topao. Na ovakav pleteni komad su bile dovoljne obične,tamno sive helanke,čizmice,kožna jakna,upečatljiva torba na ramenu i ready to go. :).. Kosa se cijeli dan borila s vjetrom,pa je maaalkice neugledna,ali s obzirom kroz kakve je muke prošla s istim tim vjetrom,divna je :)... Kako vam se čini moj novi džemperak,ovako uklopljen u outfit??










Moj ponos...

Mislim da je došlo vrijeme da vam se malkice i pohvalim...:$...:) Da se bolje izrazim,došlo je vrijeme da vam pokažem,zašto sam jaaako ponosna na svog dragog A. (ovo je samo jedan od razloga,ali je najsvježiji:))
Naime,moj dečko se trenutno takmiči u muzičkom show-u ZMBT,na TV Hayat-u. Za one koji ne prate ili uopšte nemaju TV Hayat,trenutna faza takmičenja je Top 30,a krenuli su od Top 40. Na ovom linku imate brojeve telefona na koje možete glasati,ako želite da pomognete mom najdražem A. da ide dalje,a ako kliknete ovdje, naći ćete njegovu Fan Page. Nadam se da će vam se dopasti i da će reklama uroditi plodom (vašim glasovima :)).

Budući da je moja malenkost :$ zadužena za smišljanje njegovog styling-a za svaki nastup,zanima me vaše mišljenje...Da li želite da čitate postove sa muškim outfit-ima,nešto novo na FTWD??



Željno očekujem vaše utiske,što se tiče outfit-a i što se tiče moje nove ideje....

Bisou,bisou...
Vaša D.






4 komentara:

  1. aaa cestitam mu, nemam tv-a u stanu tako da ne pratim al sad sam poslusala super je :D

    OdgovoriIzbriši
  2. :) Super ti je outfit.
    Dopada mi se ideja da postavljas i njegove, ipak ih ti smisljas :)))

    Njemu zelim srecu.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...