21. 09. 2012.

TOP trendovi za jesen 2012 - Trend No.5


 Pored kobaltno plave.svih nijasni smedje i sive boje,medju hit bojama za predstojeću sezonu je BURGUNDI BOJA ili boja crnog vina ili,narodski rečeno,bordo.  Ova boja obuhvata jako puno nijansi,od onih koje "vuku" na crveno,preko onih na smedje,do onih koje imaju ljubičasti podton.
Ponaša se slično crnoj,jednostavna je za kombinovanje i uklapanje. Burgundi je neizostavna ove jeseni,tako da je bar jedan komad garderobe ili detalj,must have sezone. Umiješala se i u make-up trendove,pa će lak za nokte ili karmin u ovoj boji biti pun pogodak. 
Što se tiče kombinovanja,daje odličan rezultat u kombinaciji sa crnom,bež,braon,plavom,narandžastom, a jako dobro "trpi" i animal print. Zlatni nakit se čini kao pravi izbor uz burgundi.







Burgundi mi se čini kao savršena boja za jesen i zimu. Ne planiram pretjerano posegnuti za ovim trendom. Jedino što planiram nabaviti u ovoj boji,jesu šešir i šal. U ormaru imam jednu suknju i zaboravljene cipele,u ovoj boji. Mislim da će to biti sasvim dovoljno da ispratim ovaj trend.




Čitamo se uskoro,do tada,ostanite mi pozdravljeni...:)
Bisou,bisou...
Vaša D.

3 komentara:

  1. Omg, this color is perfect! Lovely pictures, so inspiring :) Mina.
    My blog: The Style Fever

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja sam zaljubljena u tu boju. Već sam naručila dosta stvari u toj boji i jedva čekam da stignu :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim bordo tako da cu definitivno prihvatiti ovaj trend. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...