09. 09. 2012.

Buvljak Report Vol.3

Prošle sedmice sam napravila izostanak na buvljaku,što nikako nisam smjela uraditi i drugu subotu,uzastopno. Zadovoljna sam ulovom,i to veoma...:)...



Ove hlače su pravi dokaz da ljudi ne znaju šta prodaju. Savršene su,materijal je prijatan za nošenje,model je odličan i ima BALENCIAGA potpis,a što je najjače od svega koštale su cijele 3KM :D
*prva fotka ne izgleda baš najbolje,valjda je do ugla fotkanja,ali bilo je na brzinu,pa nisam stigla ponavljati snimak


Ova maica me privukla s jednog štanda i nisam joj mogla odoljeti,iako sam podugo razmišljala kako će ovaj print stojati na mom višku kilograma. Ali,odlično izgleda kad se obuče. Ne znam koliko se vidi na fotki,ali je napravljena od nekog čudnog materijala,pa ne mogu reći ni da je džemperak ni da je maica.
 Koštala je 3KM. :)




Divota jedna od košulje. Jedan dobar basic komad,koji ću sigurno jako puno nositi. Materijal je toliko prijatan na koži,da ne možeš vjerovat da takvo nešto kupiš za samo 2KM...:)


Novo Buvljak Report druženje zakazujem za 2 sedmice,jer sam sledeće subote najvjerovatnije u Sarajevu,tako da ništa od buvljaka,ali se jako radujem upoznavanju  i druženju s blogerkama...:)
Do čitanja...

Bisou,bisou...
Vaša D.

Broj komentara: 10:

  1. predobra kosulja!

    http://the-caramel-dream.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. extra kosulja,svaka cast na ulovu ! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja obavezno moram doći da vidim taj vaš buvljak :D

    OdgovoriIzbriši
  4. meni je kosulja najbolja.. outfit posts ocekujemo :D A ono pitanje za ogrlicu to sam dobila na poklon iz Svedske a one svoje dvije sam kupila u lindexu i Tiffany ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. odlicna mi je ta animal print majica :)
    :*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...