09. 12. 2011.

Cajke i mi! :D

Znam da jaaako puno ljudi ima osip na cajke,ali ja se volim otkačiti uz dobar narodnjak...Turbo folk i kod mene izaziva podizanje kose na glavi,ali narodnjaci su,prema mojoj klasifikaciji,nešto sasvim drugo...nadam se da ćete se složiti samnom...:)...E pa,sinoć sam bila,baš,jednom takvom koncertu. Aco Pejović,tuzlanski Mejdan...Ne zvuči spektakularno,ali je meni bilo odličnooo...:)...Donosim vam outfit od sinoć (koji,ruku na srce,ne govori puno o tome gdje sam krenula,ali mi je drago zbog toga...:))...Šta vi kažete?? 




I'm in Love with this Ring...:)....:$...


Ko bi drugi išao samnom gdje god mi se prohtije,nego li ON...♥♥♥♥

Ovog vikenda iznosim plan o osvježenju na blogu u obliku rubrika i donosim vam novi outfit post,zato čitajte me..budite TU! Vaša D.

3 komentara:

  1. Prtsen je prelijep :)
    Bitno je da si se ti dobro provela :)

    OdgovoriIzbriši
  2. po outfitu se nebi nikako rekla da si isla na narodnjake :Dne slusam tu vrstu muzike pa nemam bas pravo ni komentirat :) super mi je tirkizna boja!

    OdgovoriIzbriši
  3. hvala vam cure...:)..sto se tice mog outfita i mjesta di sam bila,osjećala sam se super kad bi pogledala oko sebe i vidjela sve one silne cure u stiklama i mini suknjicama kako se pate u prepunoj dvorani...:D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...