26. 09. 2011.

Finally New Yorker

Otvaranje je bilo obećano za 16.08. ove godine,ali ni traga New Yorker prodavnici u Tuzli nije bilo. Sada je zvanična informacija da je otvaraje 06.10.2011. i jedva čekam. Više o ovom eventu ovdje. Kako je bilo na otvaranju,dobićete informacije iz prve ruke..;)...



Nešto slično nas očekuje uskoro u Tuzli....can't wait!!...:)

4 komentara:

  1. Baš me čudi šta su toliko čekali da se pojave u TZ a i u Sarajevu tek nedavno čini mi se, kod nas u Zenici je već par godina i da iskrena budem kvaliltetom se i ne može pohvaliti, jedino čime sam zadovoljna jesu jakne i imam ih nekoliko a sve sam ih kupila u Splitu po niskoj cijeni a koju nikad toliko nisu snizili kod nas :)

    OdgovoriIzbriši
  2. sto se tice cijena,samo prate bh trendove i zato ne spustaju cijene..standard! :S... cula sam i ja da nemaju neki kvalitet,bas steta,modeli su odlicni...

    OdgovoriIzbriši
  3. Stvarno nije neka kvaliteta. U osnovnoj sam bila luda za New Yorkerom i jedva čekala da dođe kod nas, ali sad kad sam malo starija, jedva ga tu i tamo pogledam. Majice traju dva ili tri pranja. Dobar mi je eventualno za neke prigode kad se hoću obući trashasto. :) Baš sutra idemo prijateljice i ja kupiti tri iste majice za koncert od Britney.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hm, prije godinu i pol kad se otvorio u blizini bio mi je zakon, sad i ne baš, malo mi je preskup za ono što nudi! Ali na sniženju si ponešto i kupim. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...