05. 09. 2012.

TOP trendovi za jesen 2012 - Trend No.1

Temperature,iz dana u dan,polako,ali sigurno,padaju. Ljeto se privodi kraju. Vrijeme je za reorganizaciju ormara,shoping i nove ideje za outfit-e. Ljeto,kalendarski,još nije ni prošlo,a magazini i portali su već pretrpani nadolazećim trendovima. Dobar stil uvijek prati parola : "Uzmi od trendova samo ono što ti odgovara",pa ću se i ja potruditi da od silnih trendova koji su ponudjeni uzmem ono što mi se najviše dopadne. Na portalu http://www.onaportal.com/ možete pronaći paletu ovogodišnjih jesenskih trendova,koji će se sigurno,provući i u zimu. Svaki je stavljen u odvojeni članak,ispričana je priča o svakom od trendova,kako ga nositi i izvući najbolje iz ponudjenog. Budući da su ukusi različiti,ja nisam baš oduševljena sa svim nametnutim trendovima,predstaviću vam one koji se meni dopadaju i koje ću sigurno isfurati u predstojećoj sezoni. Što je najbolje od svega,dosta toga već imam u ormaru (svom ili bakinom:)),pa ne moram mnogo novaca dati za trendovske komade,nego ću se više bazirati na kupovinu nekih baznih komada,kao što su npr.košulje. 

Trend No.1 ... Kobalt ("šerpa" ili kraljevsko) plava


Inače obožavam ovu boju,tako da ću je objeručke prihvatiti.:)... Za sada imam samo jednu maicu u toj boji,ali imam u planu kupiti jaknu ili kaput u toj boji,poneki detalj i možda neku košulju ili džemper,vidjećemo. :)


Na portalu kažu da ova boja stoji većini žena,te čini stil luksuznijim i plemenitijim. Boja nije ograničena na neki odredjeni odjevni predmet,pa možete nositi bilo šta u toj boji,od jakni,sakoa,cipela,ravnih ili s potpeticom,do torba i kaiševa. Odlično se slaže sa bež,bijelom i sivom bojom,za smireniji outfit,ili sa jarkim bojama za hrabrije dame.Odlično prolazi i u svečanim prilikama.






Na prethodnim fotkama ste vidjeli kako drugi nose ovu boju,a ovako je nosim ja...:)

 Slika iz ovog posta .


U narednim postovima vas očekuju i ostali ovojesenski trendovi,so,stay tuned...
Bisou,bisou...
Vaša D.



4 komentara:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...